|
Mäng
|
|
02-14-2005, 09:51 PM
Postitus: #1
|
|||
|
|||
|
Mäng
Ma teen sõbraga php mängu ja nüüd hakkavad kasutajad nõudma top mängijaid ..
Kas keegi saaks ette öelda kuidas seda teha??? |
|||
|
02-15-2005, 02:42 PM
Postitus: #2
|
|||
|
|||
|
Re: Mäng
Kasutad mysqli siiski ikka jah?
Siis pead skoori järjestuses näiteks tegema php koodi umbes nii: Kood: $top="select * from "mang_punktid order by skoor";See on muidugi näide ja ma ei ole kindel kas koodki päris õige on, igal juhul midagi taolist. Kuid kui sa ainult PHP-d kasutad ilma MySQL-ta siis ma ei oska kahjuks aidata.
|
|||
|
02-15-2005, 04:43 PM
Postitus: #3
|
|||
|
|||
eestlane14 Kirjutas:Kasutad mysqli siiski ikka jah?Kas täpsemini ei saaks ..? Kuda ma selle tabeli valmis teen ..? Ja mul olex vaja terve High score lehe scripti .. :roll: |
|||
|
02-15-2005, 05:19 PM
Postitus: #4
|
|||
|
|||
|
Kas sul mäng juba olemas ja kui on siis võiksid lingi anda.
|
|||
|
02-15-2005, 05:37 PM
Postitus: #5
|
|||
|
|||
eestlane14 Kirjutas:Kas sul mäng juba olemas ja kui on siis võiksid lingi anda.http://www.hps.pri.ee/gamme/dk118 Äkki sooviksid mängu faile ?? |
|||
|
02-15-2005, 09:09 PM
Postitus: #6
|
|||
|
|||
|
See pole ju teie mäng. Dragon Knight on avatud lähtekoodiga weebimäng. PHP'st te muidugi midagi ei jaga. Seda ei nimetata tegemiseks vaid tõlkimiseks, pealegi naerdaks teid igas teises foorumis välja - eestlane isegi tegi tüki tööd teie jaoks ära. Lõpetage selliste tobetustega inimeste tüütamine a.la. "Kirjuta mulle pool lähtekoodi ümber, ma teen mängu". Ole õnnelik, et teiste loomingut saad kasutada ja tee ISE ka miskit ära.
|
|||
|
02-15-2005, 09:46 PM
Postitus: #7
|
|||
|
|||
Paawo Kirjutas:See pole ju teie mäng. Dragon Knight on avatud lähtekoodiga weebimäng. PHP'st te muidugi midagi ei jaga. Seda ei nimetata tegemiseks vaid tõlkimiseks, pealegi naerdaks teid igas teises foorumis välja - eestlane isegi tegi tüki tööd teie jaoks ära. Lõpetage selliste tobetustega inimeste tüütamine a.la. "Kirjuta mulle pool lähtekoodi ümber, ma teen mängu". Ole õnnelik, et teiste loomingut saad kasutada ja tee ISE ka miskit ära.No vabandust, väljendasin end valesti .. Sul on täitsa õigus selle suhtes.. et eriti midagi ei jaha php-s See asi oli mõeldud vaid sõpradele, siis äkkis kuskilt tuli nii palju ravast kokku ja loomulikult tahaks sinna panna top üles, et saaks jälgida kes on parem .. Sa loodad 2-lt 15 aastaselt poisilt mingi super php teadmisi vms ..? |
|||
|
02-15-2005, 10:22 PM
Postitus: #8
|
|||
|
|||
|
Ei ole hullu, kriitika on mul veres. Ma näiteks tean ühte 14 aastast härrat, kes on mingi 5 aastat php-ga tegelenud. Uuri mõnda olemasolevat koodijuppi ja püüa enda jaoks ära kasutada. Alati polegi vaja teadmisi vaid leidlikust.
|
|||
|
02-15-2005, 10:45 PM
Postitus: #9
|
|||
|
|||
Paawo Kirjutas:Uuri mõnda olemasolevat koodijuppi ja püüa enda jaoks ära kasutada. Alati polegi vaja teadmisi vaid leidlikust.Seda ma püüangi teha .. Kuid kui asi läheb lisamiseks või uue asja tegemiseks ma puhas null .. Ma alles 2 kuud php-ga jamanud, nii et mul kõik veel ees .. :cry: |
|||
|
02-17-2005, 04:09 PM
Postitus: #10
|
|||
|
|||
|
Ma olen ka 15 aastane...
Paawo ära nii närvi ka mine. Kuid jah sergo soovitan sulle soojalt http://php.ee. Sealt vali menüüst "Artiklid" ja "Algajale", sealt siis vaata PHP-e kohta. Väga palju vast polegi vaja, kui ise tervet portaali PHP-s ei taha kirjutada. Niisiis vaata järgmiseks menüüst "Andmebaasid" ja loe HOOLIKALT esimesed kaks (MySql ABC ja MySql tabelid) läbi, teised ei ole nii tähtsad. Väga võimalik et lugedes ei saa sa mitte midagi aru, siis loe veelkord uuesti. Pähe see ei peagi jääma, vast kasutad ikka samu juhendeid kui tegutsema asud. Sealt sain ka minagi midagi mysqli ja PHP-e kohta midagi selgeks.
|
|||
|
02-17-2005, 06:25 PM
Postitus: #11
|
|||
|
|||
|
Ma olen välismaa lehtedel ka kohanud statistikat, mille alusel tegelevad nukega põhiliselt noored.
|
|||
|
« Järgmine vanem | Järgmine uuem »
|

![[Pilt: df_eesti_1.png]](http://000.pri.ee/uploads/forums/df_eesti_1.png)
![[Pilt: toetan2.gif]](http://www.adograaf.ee/emulaator/pildid/signad/toetan2.gif)