|
CPG-Nuke 8.1.1 ja Hangman
|
|
11-28-2004, 10:10 PM
Postitus: #1
|
|||
|
|||
|
CPG-Nuke 8.1.1 ja Hangman
Tõmbasin nimelt endale Hangman mooduli ja lasin kõik failid üles aga minu CPG-Nuke 8.1.1 see tööle ei läinud.
Kui moodulite hulgast valin tuleb ette: Fatal error: Call to undefined function: sql_query() in /home/insect/public_html/modules/Hangman/index.php on line 48 ja failis näeb see rida välja selline: $result = sql_query("select max(id) from ".$prefix."_hangman", $dbi); ja kui admini paneeli selle mooduli alla lähen siis tuleb ette: Fatal error: Call to undefined function: sql_query() in /home/insect/public_html/admin/modules/hangman.php on line 327 ja failis näeb see rida välja selline: $result = sql_query("select * from ".$prefix."_hangman", $dbi); kes oskab aidata? |
|||
|
11-28-2004, 10:19 PM
Postitus: #2
|
|||
|
|||
|
Muuda see rida:
$result = sql_query("select * from ".$prefix."_hangman", $dbi); Järgnevalt: $result = $db->sql_query("select * from ".$prefix."_hangman"); Loodan, et aitab :wink: |
|||
|
11-28-2004, 10:27 PM
Postitus: #3
|
|||
|
|||
|
ee lehe moodulite alt jäi samaks admini paneelis tuli selline asi
ERROR On /admin.php?op=hangman While executing query "select * from cms_hangman" the following error occured: Table 'insect_jalka.cms_hangman' doesn't exist |
|||
|
11-28-2004, 11:01 PM
Postitus: #4
|
|||
|
|||
|
See error tähendab seda, et sul puudub selle hangmani tabel andmebaasit. Või teine variant sul on ta seal andmebaasis kujul nuke_hangman aga sinu cpg-nuke üritab leida hoopis tabelit cms_hangman.
|
|||
|
11-28-2004, 11:35 PM
Postitus: #5
|
|||
|
|||
|
Ma lasin kõik üles mis ma siit tõmbasin. Või pean ma ise mingi tabeli tegema?
|
|||
|
12-12-2004, 10:06 PM
Postitus: #6
|
|||
|
|||
|
Re: CPG-Nuke 8.1.1 ja Hangman
???