|
Laoseisu juhtimine
|
|
02-14-2012, 10:55 PM
(selle postituse viimane muutmine: 02-14-2012 10:56 PM hesse123. Edit Reason: )
Postitus: #1
|
|||
|
|||
|
Laoseisu juhtimine
Kuidas ma saan laoseisu juhtimisel (seadistatud on nii, et ma saan ka nulliseid laoseisusid müüa) saavutada sellise tulemuse, et ta kuvaks saadaval asemel tellimisel.
Hetkel on seal siis kõik saadaval ka nullise laoseisuga. Samas tahaks klienti teavitada, et mis on kohe saadaval või mis mitte. Umbes nagu siin: http://www.ishop24.ee/new/category.php?id_category=134 . Või on mul selle jaoks eraldi moodulit vaja?? Samas koguseid ei tahaks kliendile kuvada nagu seal on. Ehk siis oleks kas saadaval või tellimisel. Keeruliseks läks see sõnastus, aga loodetavasti keegi saab aru.... Prestashop 1.4.6 kasutusel siis, selle unustasin mainida. hesse123, proud to be a member of Veebiabi since Sep 2010. |
|||
|
02-16-2012, 09:41 AM
Postitus: #2
|
|||
|
|||
|
RE: Laoseisu juhtimine
Koguste näitamise saab maha võtta teema faili abil.
Kuid muidu Preferences>Products sealt Luba laoseisu juhtimine. Ja edasi - Luba tellimine, kui toodet pole laos: Jah Ja siis igal tootel saad määrata: Kiri, mida näidatakse, kui toodet saab panna järeltellimusse - sinna pane Tellimisel. Saad lisada ka tarneaja. Teine võimalus on ka teema failis esilehel ära muuta tekst - Otsas ja selle asemel panna Tellitav. Siis pead ise kindlasti tooted välja lülitama, mida enam müüa ei taha. |
|||
|
« Järgmine vanem | Järgmine uuem »
|