Postita vastus 

Teema reiting:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4images
12-26-2003, 01:13 PM
Postitus: #1
4images
Tere! Miks ma ei näe 4images php failide Design View-i, kui olen ise teinud php faile, siis näen? Minu proge millega editid on Dreamweaver MX! Äkki oskate aidata!
Külasta selle kasutaja veebisaiti Leia selle kasutaja kõik postitused
Tsiteeri seda postitust oma vastuses
12-26-2003, 01:18 PM
Postitus: #2
Re: 4images
Ei tea pole ise kunagi kasutanud Dreamweaver MX´i php failide redigeerimisel ja ei hakka ka tõenäoliselt kasutama. Soovitaks sulle siis proovida mõnda teist programmi nagu PHP Master Editor, mille leiad järgnevalt aadressilt: http://www.phpnuke.ee/modules.php?name=D...#dldetails
Programm on kiire ja tasemel :wink:

[Pilt: nuke.gif] [Pilt: 15x94.gif]
12-26-2003, 01:24 PM
Postitus: #3

Tänan, proovin siis sellega! Kindlasti tulen veel abi paluma. Ole tubli!
12-26-2003, 01:28 PM
Postitus: #4

Heh, proovisin sellega juba eile, aga: Not installed PHP on your computer.
PHP is installed, but not specified the path to php.exe in Run Parameters. ????
12-26-2003, 01:48 PM
Postitus: #5

Kas ma saan yldse seda 4imaget üles panna kui mu neti aadress on ://zone.ee/minuleht, või peab olema oma doomeni-nimi? Kuigi zone peaks ju php-d tunnistama.
12-26-2003, 01:50 PM
Postitus: #6

Vead on rividel: include(ROOT_PATH.'global.php');
require(ROOT_PATH.'includes/sessions.php');
12-26-2003, 01:58 PM
Postitus: #7

pahandus Kirjutas:Heh, proovisin sellega juba eile, aga: Not installed PHP on your computer.
PHP is installed, but not specified the path to php.exe in Run Parameters. ????
Kui sa soovid ka näha/jooksutada php faile, siis peaks sul olema oma masinasse installeritud appache või mõnu muu serveri soft. Sa võid ka meie lehelt sikutada omale AppServi, millega saad ka jooksutada php faile. AppServi leiad sellelt lingilt: http://www.phpnuke.ee/modules.php?name=D...#dldetails

pahandus Kirjutas:Kas ma saan yldse seda 4imaget üles panna kui mu neti aadress on ://zone.ee/minuleht, või peab olema oma doomeni-nimi? Kuigi zone peaks ju php-d tunnistama.
4image vajab täis php toetus ja andmebaasi mida ei toeta kahjuks tasuta zone. :?

12-26-2003, 02:05 PM
Postitus: #8

SelgeSmile)
12-26-2003, 03:40 PM
Postitus: #9

Aga kuidas ma Saan need 4image *.php-d editida oma arvutisse, et hiljem serverisse saata? Laadisin arvutisse (php-4.3.4-installer) aga Previwi ikka ei näe. Vead on: Warning: main(./includes/db_.php): failed to open stream: No such file or directory in D:\Omat tiedostot\php vara\pics\4images\global.php on line 119

Warning: main(): Failed opening './includes/db_.php' for inclusion (include_path='.;c:\php4\pear') in D:\Omat tiedostot\php vara\pics\4images\global.php on line 119

Fatal error: Cannot instantiate non-existent class: db in D:\Omat tiedostot\php vara\pics\4images\global.php on line 120

Kui kysimused on liiga labased või segased ei pea vastama, ma lihtsalt ei jaga matsu, pole sellega enne tegelenud Smile
12-26-2003, 03:53 PM
Postitus: #10
Sa saad näha tulemust, kui sa installeeriks omale masinase näitex appservi ja peale installi näed sa tulemusi, kui sisestad oma browserisse aadressi http://localhost/kasuta/faili nime
Ainult PHP installimisega ei saa sa midagi, kuna konkreetselt see 4images tahab ka saada andmebaasi ja andmebaas vajab sql serverit.

12-26-2003, 03:55 PM
Postitus: #11

Jälle tänan! Hakkan otsima appservi Smile
12-26-2003, 04:05 PM
Postitus: #12

pahandus Kirjutas:Jälle tänan! Hakkan otsima appservi Smile
Ma ennem antsin appservi lingi aga ok lisan siis uuesti selle siia http://www.phpnuke.ee/modules.php?name=D...#dldetails

12-26-2003, 04:09 PM
Postitus: #13

Tänan, juba laeb, ma pole kodus ja ühendus ei ole kiita see(appserv) ju 24mb, ic. Kes kannatab see saab lõpuks selgeks Smile
12-26-2003, 05:11 PM
Postitus: #14

Ok, laadisin selle (appserv-win32-2.3.0), peale laadimist klikasin, ava. Sellest failist jäi järgi sinna kataloogi kuhu laadisin 1,39mbsellest failist, ma ei näe, et see kuskil töötaks. Kuhu browserisse, (mul explorer 6.x) kuhu ma selle aadressi seal sisestan, proovisin ja uurisin ei saa aru. Tongue
12-26-2003, 06:41 PM
Postitus: #15
Aru ma ei saa, ikka midagi jamab, ei näe previewi, mingi viga: If you use PHP extension, PHP not find one of extension file (*.dll). Incorrect parameter extension_dir in section [PHP] in php.ini.
Postita vastus 

Vali alamfoorum:

Võta ühendustSinu VeebiabiTagasi ülesTagasi sisu juurdeLihtsustatud versioonRSS voog