|
hot.ee mail
|
|
04-15-2003, 01:57 PM
Postitus: #1
|
|||
|
|||
|
hot.ee mail
TEADAANNE!!!
Kõik liikmed, kes kasutavad hot.ee maili, palun vahetage see maili aadress ükskõik millise muu maili aadressi vastu, kuna mingitel arusaamatutel põhjustel on hot.ee blokeerinud kõik hot.ee mailid, mis lähevad sellest serverist välja. :evil: Ka kõik foorumi aktiivsed liikmed, kes kasutavad hot.ee maili, vahetage maili aadress ära, kuna teile ei tule teadet sellest, et teie postitusele on vastatud või teile on saabunud privaatsõnum. Ka uued liikmed, kes soovivad liituda, siis palun ärge kasutage hot.ee maili registreerumisel, kuna te jäätegi ootama kinnituse maili, mis ei tule teile. Loodan et peatselt on võimalik kasutda jälle hot.ee maile.
|
|||
|
04-15-2003, 02:50 PM
Postitus: #2
|
|||
|
|||
|
Re: hot.ee mail
PS: väike täpsustus.
Jändasin ligi 10 minutit e-maili vahetamisega. Aru ei saanud, miks ta seda ei tee. Lõpuks avastasin, et üritasin seda teha foorumi profiili alt. Tuleb teha aga Sinu Konto alt, Nukes endas Lihtsalt infoks ![]() EDIT: Kas probleem nüüdseks lahendatud? |
|||
|
04-09-2004, 07:31 AM
Postitus: #3
|
|||
|
|||
|
Nagu viimasel ajal tavaks saab on hot.ee mail taas maas, tegelikult täna juba 3 päeva! Uued registreerujad kasutage registreerumiseks mõnda teist e-mailiaadressi, kuna teie kinnituslink ei jõua lihtsalt teie hot.ee postkasti!
|
|||
|
04-09-2004, 08:34 AM
Postitus: #4
|
|||
|
|||
Maku Kirjutas:TEADAANNE!!! arusaamatut pole siin mitte midagi nii palju Makule et kui tema portaal samuti töötab mobiilne.net hostingu all siis sai isegi seda teenust proovitud ja selgus et hot blokeerib kõik selle hostingu pakkuja ip pealt tulevad mailid , sai natuke asja uuritud ja selgus et keegi tore inimene on kasutanud selle hostingu pakkuja ip spammide saatmiseks ja midagi arusaamatut siin pole et hot andis kick ban |
|||
|
04-09-2004, 09:15 AM
Postitus: #5
|
|||
|
|||
Monster Kirjutas:arusaamatut pole siin mitte midagi nii palju Makule et kui tema portaal samuti töötab mobiilne.net hostingu all siis sai isegi seda teenust proovitud ja selgus et hot blokeerib kõik selle hostingu pakkuja ip pealt tulevad mailid , sai natuke asja uuritud ja selgus et keegi tore inimene on kasutanud selle hostingu pakkuja ip spammide saatmiseks ja midagi arusaamatut siin pole et hot andis kick banMonster võiks vaadata esimese ja viimase(minu) postituste kuupäevi ja võimalusel katsetada oma hot.ee kontolt e-maili saata!
|
|||
|
04-09-2004, 09:26 AM
Postitus: #6
|
|||
|
|||
|
Keegi aff on jah spämmi saatnud kuskilt august ja nüüd server on lisatud mustanimekirja :evil:
|
|||
|
04-09-2004, 10:11 AM
Postitus: #7
|
|||
|
|||
veiks Kirjutas:Monster Kirjutas:arusaamatut pole siin mitte midagi nii palju Makule et kui tema portaal samuti töötab mobiilne.net hostingu all siis sai isegi seda teenust proovitud ja selgus et hot blokeerib kõik selle hostingu pakkuja ip pealt tulevad mailid , sai natuke asja uuritud ja selgus et keegi tore inimene on kasutanud selle hostingu pakkuja ip spammide saatmiseks ja midagi arusaamatut siin pole et hot andis kick banMonster võiks vaadata esimese ja viimase(minu) postituste kuupäevi ja võimalusel katsetada oma hot.ee kontolt e-maili saata! to veiks minule on see probleem juba teada 29.03 kui proovisin seda hostingut nii et pole mulle uut midagi sai isegi saatetud hostingu pakkujale kiri |
|||
|
07-01-2005, 12:11 PM
Postitus: #8
|
|||
|
|||
|
hmm, mul küll töötab :roll:
|
|||
|
07-01-2005, 03:13 PM
Postitus: #9
|
|||
|
|||
xhop Kirjutas:hmm, mul küll töötab :roll:Natuke imelik pole aasta tagust teemat lugeda? Nüüdseks on see arvatavasti korras
|
|||
|
07-01-2005, 04:48 PM
Postitus: #10
|
|||
|
|||
eestlane14 Kirjutas:xhop Kirjutas:hmm, mul küll töötab :roll:Natuke imelik pole aasta tagust teemat lugeda? sry, ma ei vaadanud kuupäeva, aga võis ju teha selle teema tavaliseks, mitte teadaandeks siis... |
|||
|
07-01-2005, 05:18 PM
Postitus: #11
|
|||
|
|||
|
Ma ei ole kindel enam, et server on hot.ee mustas nimekirjas ja see oli tõesti ammu ning siis asus phpnuke.ee portaal teises serveris. Ma usun, et seda probleemi ei tohiks enam olla siin.
|
|||
|
09-24-2005, 09:55 AM
Postitus: #12
|
|||
|
|||
|
emm kuhu siis sinu arust peab minema everydayse
|
|||
|
09-24-2005, 03:22 PM
Postitus: #13
|
|||
|
|||
DarkEye Kirjutas:emm kuhu siis sinu arust peab minema everydayse Mis selle sõnumi point on? See postitus on postitaud paar aastat tagasi, kui oli hot.ee mailidega siin portaalis probleeme ning nüütseks ei tohiks olla seda probleemi. Kui ainult hot.ee on koht kus saab tasuta maile siis tuleks veidi vaeva näha neti.ee otsingus. |
|||
|
« Järgmine vanem | Järgmine uuem »
|

![[Pilt: nuke.gif]](http://www.phpnuke.ee/images/powered/nuke.gif)
![[Pilt: 15x94.gif]](http://www.movieclub.ee/modules/LingiMeile/images/15x94.gif)

![[Pilt: df_eesti_1.png]](http://000.pri.ee/uploads/forums/df_eesti_1.png)
![[Pilt: toetan2.gif]](http://www.adograaf.ee/emulaator/pildid/signad/toetan2.gif)