|
Kuidas muuta oma veebileht otsingumootorites nähtavaks?
|
|
05-13-2010, 12:24 PM
Postitus: #1
|
|||
|
|||
|
Kuidas muuta oma veebileht otsingumootorites nähtavaks?
Küsimus siis eelkõige Google.com otsingumootori kohta. Olen ise guugeldanud sõnadega "otsingumootorite optimeerimine" , "add website" jne, aga kuidagi arusaamatuks jäi. Veebiabi.net on päris asjalikult tulemusi andnud ja sellepärast ma siin ka praegu olen ja teemat arendan
Pmst võiks keegi mulle A ja O selgeks teha, kuidas lisada oma link googlesse, mille järgi Google ostib ja kuidas otsisõnu ära märkida, mille järgi eelistab. Huvi oleks internetipoe ja blogi kohta eelkõige.Tänan! wqest, proud to be a member of Veebiabi since Feb 2010. |
|||
|
05-13-2010, 11:35 PM
Postitus: #2
|
|||
|
|||
RE: Kuidas muuta oma veebileht otsingumootorites nähtavaks?
(05-13-2010 12:24 PM)wqest Kirjutas: Küsimus siis eelkõige Google.com otsingumootori kohta. Olen ise guugeldanud sõnadega "otsingumootorite optimeerimine" , "add website" jne, aga kuidagi arusaamatuks jäi. Veebiabi.net on päris asjalikult tulemusi andnud ja sellepärast ma siin ka praegu olen ja teemat arendanGoogle'il on päris head tööriistad endal: Google Analytics Google Adwords Google Webmasters Tools Lisaks kasutab Google erinevaid algoritme ntx otsingu või viitamissagedus. Seega ära unusta neti.ee-sse lisamast, mis annab Eesti kontekstis ka päris hea tõuke. Prestas on SEO lahtrid ka toodete all olemas. - DIY Audio. HiFi. Installation
|
|||
|
« Järgmine vanem | Järgmine uuem »
|

Pmst võiks keegi mulle A ja O selgeks teha, kuidas lisada oma link googlesse, mille järgi Google ostib ja kuidas otsisõnu ära märkida, mille järgi eelistab. Huvi oleks internetipoe ja blogi kohta eelkõige.

![[Pilt: phific_logo_06.gif]](http://yro.planet.ee/kola/phific_logo_06.gif)