Postita vastus 

Teema reiting:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kuidas muuta oma veebileht otsingumootorites nähtavaks?
05-13-2010, 12:24 PM
Postitus: #1
Kuidas muuta oma veebileht otsingumootorites nähtavaks?
Küsimus siis eelkõige Google.com otsingumootori kohta. Olen ise guugeldanud sõnadega "otsingumootorite optimeerimine" , "add website" jne, aga kuidagi arusaamatuks jäi. Veebiabi.net on päris asjalikult tulemusi andnud ja sellepärast ma siin ka praegu olen ja teemat arendan Smile Pmst võiks keegi mulle A ja O selgeks teha, kuidas lisada oma link googlesse, mille järgi Google ostib ja kuidas otsisõnu ära märkida, mille järgi eelistab. Huvi oleks internetipoe ja blogi kohta eelkõige.

Tänan!

wqest, proud to be a member of Veebiabi since Feb 2010.
Leia selle kasutaja kõik postitused
Tsiteeri seda postitust oma vastuses
05-13-2010, 11:35 PM
Postitus: #2
RE: Kuidas muuta oma veebileht otsingumootorites nähtavaks?
(05-13-2010 12:24 PM)wqest Kirjutas:  Küsimus siis eelkõige Google.com otsingumootori kohta. Olen ise guugeldanud sõnadega "otsingumootorite optimeerimine" , "add website" jne, aga kuidagi arusaamatuks jäi. Veebiabi.net on päris asjalikult tulemusi andnud ja sellepärast ma siin ka praegu olen ja teemat arendan Smile Pmst võiks keegi mulle A ja O selgeks teha, kuidas lisada oma link googlesse, mille järgi Google ostib ja kuidas otsisõnu ära märkida, mille järgi eelistab. Huvi oleks internetipoe ja blogi kohta eelkõige.

Tänan!
Google'il on päris head tööriistad endal:
Google Analytics
Google Adwords
Google Webmasters Tools

Lisaks kasutab Google erinevaid algoritme ntx otsingu või viitamissagedus. Seega ära unusta neti.ee-sse lisamast, mis annab Eesti kontekstis ka päris hea tõuke. Prestas on SEO lahtrid ka toodete all olemas.

[Pilt: phific_logo_06.gif] - DIY Audio. HiFi. Installation
Leia selle kasutaja kõik postitused
Tsiteeri seda postitust oma vastuses
Postita vastus 

Vali alamfoorum:

Võta ühendustSinu VeebiabiTagasi ülesTagasi sisu juurdeLihtsustatud versioonRSS voog