Postita vastus 

Teema reiting:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wufoo Maksmise süsteem vs. pangalingid
09-25-2009, 11:53 AM
Postitus: #1
Wufoo Maksmise süsteem vs. pangalingid
Tere! Ütlen ausalt ära, et olen programeerimise valdkonnas üpris võhik ja kasutan Mac-i mugavusi ära ning kasutan iWeb-i netilehe tegemiseks ja nüüd ka Wufoo.com teenuseid erinevate küsitluste tegemiseks ja loodetavasti ka neti teel maksmise võimalusel (kui selle vaid tööle saaks). Seal on võimalik kasutada erinevaid makse võimalusi nagu PayPal ja Google CheckOut, kuid tahtsin küsida, kas teie oskaksite mul aidata seal Eesti Pangalinki nagu Swedbank-i makse võimalust integreerida? Et parem ettekujutus oleks, siis panen enda vebilehe aadressi ka siia (see on ajutine).

tereRene, proud to be a member of Veebiabi since Sep 2009.
Leia selle kasutaja kõik postitused
Tsiteeri seda postitust oma vastuses
09-25-2009, 01:52 PM
Postitus: #2
RE: Wufoo Maksmise süsteem vs. pangalingid
Uurisin seda Wufoo.com lehte, kuid ei leia sealt infot, kas nad toetavad üldse teisi maksekanaleid. Eesti Pangad kasutavad iPizza nimelist üllitist.
09-25-2009, 06:33 PM (selle postituse viimane muutmine: 09-25-2009 06:37 PM tereRene. Edit Reason: )
Postitus: #3
(09-25-2009 01:52 PM)spott Kirjutas:  Uurisin seda Wufoo.com lehte, kuid ei leia sealt infot, kas nad toetavad üldse teisi maksekanaleid. Eesti Pangad kasutavad iPizza nimelist üllitist.

1) Ma kirjutasin Wufoo-le ja see oli see mis nad kirjutasid.

"Unfortunately, this is not possible. We're currently adding ePay in
addition to our other offerings, but I don't know if that will help
you. Is there a large online bank in Europe that you would like to see
added if we have the chance to add more banks down the road?"

Mis teie soovitaksite, mis ma neile vastaksin?

2) Aga kas ma sain siis teie kirjast õigesti aru, et kui ma tahaksin, et kliendil oleks võimalus maksta toote eest läbi Eesti Pankade kaudu, siis on mul vaja kasutada iPizza nimelit programmi, et kasutada pangalinki, aga koos millise programmiga?

09-28-2009, 06:51 AM
Postitus: #4
Kõige mõttekam on lugeda eelnevalt pangalinkide enda kirjeldust: http://www.sampopank.ee/et/14732.html

Suht kahtlane, kas nad Eesti Swedbanga või SEB lisavad - sest nad pole siiski suurtegijad euroopas.
09-28-2009, 12:54 PM
Postitus: #5
(09-28-2009 06:51 AM)spott Kirjutas:  Kõige mõttekam on lugeda eelnevalt pangalinkide enda kirjeldust: http://www.sampopank.ee/et/14732.html

Suht kahtlane, kas nad Eesti Swedbanga või SEB lisavad - sest nad pole siiski suurtegijad euroopas.

Aitäh abi eest Smile

Postita vastus 

Vali alamfoorum:

Võta ühendustSinu VeebiabiTagasi ülesTagasi sisu juurdeLihtsustatud versioonRSS voog