|
GetSimple eesti keele tõlge
|
|
09-23-2009, 06:55 AM
Postitus: #1
|
|||
|
|||
|
GetSimple eesti keele tõlge
Kasutaja Eraser on ilusti ära tõlkinud ka lihtsa GetSimple sisuhaldussüsteemi. Ühtlasi on ta kirjutanud ka väikse ülevaate antud sisuhaldusest:
Olen siin viimastel nädalatel vaadanud ringi ja otsinud erinevaid pisikesi sisuhaldusi, mis elavad oma elu ilma andmebaasita. Need on sageli heaks ning mugavaks lahenduseks, kui tegu on väga väikse lehega, mis peab minema töösse võimalikult kiiresti. Esmamulje Üks nimi, mis jäi mul mõne nädala eest silma, oli GetSimple. Mõne nädala eest oli mu kogemus sellega üsna nigela võitu. Võtsin selle aga täna taas korra ette enne, kui negatiivsed elamused kirja panen, aga 5 minutit süvenemist ja tulemuseks on see, et ma olen selle pisikese süsteemiga vägagi rahul. Ülevaadet saate edasi lugeda siit lingilt. Toon siinkohal ära ka GetSimple tõlkefaildi ja tõlke paigaldamise juhise: Tõlke paigaldamine 1. Lae tõlge alla. 2. Paki fail lahti 3. Kopeeri fail et_EE.php kausta http://www.sinusait.ee/admin/lang/ 4. GetSimple adminiliideses mine: Settings > Website Settings > Language 5. Vali et_EE ja salvesta seaded Originaal allikas tõlkele asub siin |
|||
|
03-15-2010, 07:46 PM
Postitus: #2
|
|||
|
|||
|
RE: GetSimple eesti keele tõlge
Ilmus Joomla! uus versioon 1.5.23 |
|||