|
Teie soovitused ja ettepanekud seoses PHP-Nuke Eestiga
|
|
11-10-2006, 11:05 AM
Postitus: #1
|
|||
|
|||
|
Teie soovitused ja ettepanekud seoses PHP-Nuke Eestiga
Nagu teate on PHP-Nuke Eesti portaal tegelikult kas just sügavas, aga kriisis siiski.
Ma ei ole küll Makuga sellel teemal rääkinud, et kas on mingi võimalus, et portaal jätkab tegevust ja kui, siis mis tingimustel ta viitsiks seda edasivedada. Selge on, aga see, et kui portaal kedagi - eelkõige kasutajaid ei huvita või huvitab väga vähe, siis pole tegevusel ka mingit erilist mõtet. Iga isegi pealtnähe, et tühiasi võib tegelikult olla suure väärtusega. Et portaal edukalt toimiks ja, et kasutajad saaksid võimalikult palju abi jne jne siit on vaja midagi muuta ja tegutsema hakata, sest näib, et vanaviisi enam välja ei vea. Seepärast kutsun kõiki kasutajaid üles julgelt oma arvamust avaldama jagama soovitusi, ettepanekuid jne. ükskõik kui utoopilised need ka ei oleks. Portaal ei saa ise areneda seega ootame teilt tagasisidet mida võiks teha, muuta jnejne. Tänud ette! Viper |
|||
|
01-02-2007, 12:31 AM
Postitus: #2
|
|||
|
|||
|
Ma ise olen tegelikult samasuguse probleemi ees. Huvilisi ja muid asjamehi on, aga keegi ei viitsi oma sõna sekka öelda ja aktiivselt asjaga tegeleda. Valdkond on küll jah erinev. Nojah paremaks muuta siis!? Võiks äkki mingeid teenuseid tuua, et paremad oskajad võiksid tasuliselt soovi korral kellegil algse lehe üles lüüa või mida iganes. Tuleks otsida just selliseid inimesi nagu mina: koodi eriti kirjutada ei oska ja õppida ka ei viitsi, aga tahtmine oleks kodulehte teha. Nii kasvaks järjest uusi inimesi peale ja vanemad olijad järjest õpetaksid nooremaid. Samuti on viimasel ajal levinud eritevate foorumite ja portaalide juures see, et korraldatakse erinevaid kokkutulekuid - miks mitte. Igastahes mina lausa olen sunnitud olema nüüd pidev külastaja siin :lol: Seda just sellepärast, et ma haldan php-nuke lehte ja ma ei saa seda asja sinnapaika jätta kui mul viitsimist pole. Praegusel hetkel olen ma vist tükk aega abivajaja rollis, aga nii järjest ma õpin ja hiljem saan ma ka teistele abi anda. Minule oleks see nüüd väga suur probleem kui see portaal ära kaoks.
Edu siis phpnuke.ee meeskonnale! |
|||
|
01-02-2007, 01:04 PM
Postitus: #3
|
|||
|
|||
|
Voiks olla rohkem themesi
|
|||
|
01-03-2007, 01:04 AM
Postitus: #4
|
|||
|
|||
ragnis Kirjutas:Voiks olla rohkem themesi Minu meelest just vastupidi on need kaks isegi palju. Ühest täiesti piisab. Tegelikult hakkasin mõtlema, et miks ma enne seda lehte aktiivselt ei kasutanud ja jõudsin järeldusele, et ei teinud seda sellepärast, et igast vidinaind ja muid asju on nii palju ja lehesse süvenemine võtab rohkem aega ja seda kahjuks inimestel pole. Ma saan aru, et see leht peaks olema parim php-nuke leht Eestis ja näitama võimalusi, aga osa vidinaid on küll üleliiast. Need võiks kuidagi nii silma alt ära saada, et inimesed, kes neid vajavad, saaksid nad kätte ja teistele see jalgu ei jäeks. Üsna keeruline jutt tuli nüüd, aga ehk sai keegi midagi aru. |
|||
|
01-03-2007, 02:18 AM
Postitus: #5
|
|||
|
|||
insect Kirjutas:Ma ise olen tegelikult samasuguse probleemi ees. Huvilisi ja muid asjamehi on, aga keegi ei viitsi oma sõna sekka öelda ja aktiivselt asjaga tegeleda. Valdkond on küll jah erinev. Nojah paremaks muuta siis!? Võiks äkki mingeid teenuseid tuua, et paremad oskajad võiksid tasuliselt soovi korral kellegil algse lehe üles lüüa või mida iganes. Tuleks otsida just selliseid inimesi nagu mina: koodi eriti kirjutada ei oska ja õppida ka ei viitsi, aga tahtmine oleks kodulehte teha. Nii kasvaks järjest uusi inimesi peale ja vanemad olijad järjest õpetaksid nooremaid. Samuti on viimasel ajal levinud eritevate foorumite ja portaalide juures see, et korraldatakse erinevaid kokkutulekuid - miks mitte. Igastahes mina lausa olen sunnitud olema nüüd pidev külastaja siin :lol: Seda just sellepärast, et ma haldan php-nuke lehte ja ma ei saa seda asja sinnapaika jätta kui mul viitsimist pole. Praegusel hetkel olen ma vist tükk aega abivajaja rollis, aga nii järjest ma õpin ja hiljem saan ma ka teistele abi anda. Minule oleks see nüüd väga suur probleem kui see portaal ära kaoks. sama käib ka minu kohta aga koodi ma ikka nati tunnen
|
|||
|
01-03-2007, 11:40 AM
Postitus: #6
|
|||
|
|||
insect Kirjutas:ragnis Kirjutas:Voiks olla rohkem themesi Aga mis vidinaid sa täpsemalt silmas pead? |
|||
|
01-03-2007, 12:29 PM
Postitus: #7
|
|||
|
|||
|
Nii teeme siis väikse loetelu:
* No esiteks see vasakpoone moodulite paneel. Selles alajaotuses pole loogigat või nii. Need foorum, failihaldus, sinu konto, avaleht, top10 võiks sealt üldse eemaldada, sest need on juba seal üleval olemas. Üheseõnaga selle süsteemi võiks seal lihtsamaks teha. * Nii siis foorumis olles on üks ebamugav asi. See ülemine riba on nagu topelt. Esiteks on siis see lehe banner ja muu sellega kaasnev ja pärast seda ka kohe foorumi header logo ja linkidega. Paljud viited neil kahel üldse klapivad ehk topelt pole ju mõtet. Võiks olla ikka nii, et foorumis olles näed ühte bannerit. * Tagasi avalehele siis. See allalaadimiste plokk tundub minule küll seal suht mõttetu. Kui ma tahan midagi uut allalaadida, siis ma lähen vaatan failihalduse moodulisse. See praegune osa liigub seal üles järjest ja see köidab tähelepanu mujalt ära ja nii on jällegi raske millegisse keskenduda. * Küsitlus võiks olla paremal kõige kõrgemal, sest see on ikkagi huvitavam kui kasutajate info. Kui seda kõrgemale tõsa, siis näeksid seda ka rohkemad inimesed ja vastuseid oleks rohkem. * Vali Keel plokk näiteks mul üldse ei tööta. Vajutasin selle inglise keele lipu peale ja midagi ei muutunud või mõjub see ainult neile, kes sisse loginud pole ja mul tuleb seadetes keelt muuta? Seda ma ei tea, aga selline asi jäi lihtsalt silma. Noh sellised suuremad asjad jäid hetkel silma. Praegu võib küll jääda vale mulje, et kurat mis ta möliseb siin ja tehku ise parem, aga ma avaldan oma arvamust lihtsalt. Minu enda leht näeb palju koledam välja :lol: Ootaks kindlasti vastukaja ka teistelt kasutajatel nende probleemide kohta. Võib-olla on ainult minu nägemus selline ja siis ei tasuks seda juttu üldse tähele panna. |
|||
|
01-03-2007, 12:37 PM
Postitus: #8
|
|||
|
|||
|
OK
Võtame soovitused arvesse ja tegeleme ka nendega, kui aeg sinnamaani jõuab. |
|||