Postita vastus 

Teema reiting:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Meeskonna laiendamine.
03-10-2006, 04:01 PM
Postitus: #1
Meeskonna laiendamine.
Tere, kas on tegijaid programeerimise ja disaini alal kes oleks huvitatud arendama portaali Datee.ee?

Nimelt portaal Datee.ee vajab hädasti programeerijaid ja disainereid kes hobikorras viitsiks Datee arengule kaasa aidata.
Ideede realiseerimine, süsteemi vigade parandamine jms ...

Kui kellegil on huvi kaasa lüüa meeskonnas andke teada läbi e-maili: Taavi@klubi.ee või msn-i teel: T22v1@hotmail.com

Taavi.
Leia selle kasutaja kõik postitused
Tsiteeri seda postitust oma vastuses
03-10-2006, 05:45 PM
Postitus: #2
Re: Meeskonna laiendamine.
Liikudes palju erinevates foorumites ringi ja olles lugenud ka taolisi teemasi nagu see siin, ei usu mina, et sa leiad korraliku (toonitan vajalike oskustega, mitte mingi suvaline juku) selli, kes viitsiks oma aega niigi kiire elutempo juures raisata. Loomulikult sa võid leida (ega ma ei hakka siin midagi maha tegema) mõne jaoks on see vb. uus väljakutse.

Igatahes edu, kuid usun, et ilma pappi väljakäristamatta ei leia sa eriti kõvat venda endale appi. (Aga vb. ma eksin sry).

PS! Liigutan teema õigesse kohta (reeglite läbi lugemine tuleb kasuks)!
Leia selle kasutaja kõik postitused
03-10-2006, 10:16 PM
Postitus: #3
Re: Meeskonna laiendamine.
viper Kirjutas:Liikudes palju erinevates foorumites ringi ja olles lugenud ka taolisi teemasi nagu see siin, ei usu mina, et sa leiad korraliku (toonitan vajalike oskustega, mitte mingi suvaline juku) selli, kes viitsiks oma aega niigi kiire elutempo juures raisata. Loomulikult sa võid leida (ega ma ei hakka siin midagi maha tegema) mõne jaoks on see vb. uus väljakutse.

Igatahes edu, kuid usun, et ilma pappi väljakäristamatta ei leia sa eriti kõvat venda endale appi. (Aga vb. ma eksin sry).

PS! Liigutan teema õigesse kohta (reeglite läbi lugemine tuleb kasuks)!

Ega sa ei eksi küll. Raha paneb rattad käima.
Külasta selle kasutaja veebisaiti Leia selle kasutaja kõik postitused
Postita vastus 

Vali alamfoorum:

Võta ühendustSinu VeebiabiTagasi ülesTagasi sisu juurdeLihtsustatud versioonRSS voog