Teema on suletud 

Teema reiting:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Soovitus: Lisada PHP-Nuke Neti Om-i.
12-18-2005, 07:51 PM
Postitus: #1
Soovitus: Lisada PHP-Nuke Neti Om-i.
Väike soovitus Makule, nimelt võiksid lisada PHP-Nuke Eesti portaal neti.ee otsingumootorisse tarkvara rubtiiki, kus asub Post-Nuke Essti portaal ka. Siia oleks inimestele see (PHP-Nuke portaal) rohkem silma all ja nad leiaksid selle kiiremini üles. Link
Leia selle kasutaja kõik postitused
12-22-2005, 09:08 PM
Postitus: #2
Re: Soovitus: Lisada PHP-Nuke Neti Om-i.
Oh see on valus teema mulle, olen üritanud oma portaali lisada vähemalt 10 korda otsingusse aga neti.ee tegelased ei taha mu portaali millegi pärast lisada. Siin oli ka kunagi vist mingi arutelu või oli see torufoorumis aga seal kurdeti ka selle üle et neti.ee tegelased lisavad neid saite tujude järgi.....seega pole minu teha see, kas phpnuke.ee lisatakse neti.ee kataloogi puuse või mitte :cry:
Külasta selle kasutaja veebisaiti Leia selle kasutaja kõik postitused
12-22-2005, 09:21 PM
Postitus: #3
Jah seda olen ka mina kuulnud, et see pidi neti.ee admini tujust sõltuma. Olen oma lehekülgi ka üritanud lisada, kuid siiamaani ei ole nad vedu võtnud.

Saatsin neile kirja ka kunagi, et milles probleem? Kirjale ei vastatud, siis kirjutasin teise kirja, et ma tahaks teada, et mis mu lehel häda, et te teda OM-i ei lisa, et teie poolt oleks mulle viisakas teatada, sest muidu ma ei oska oma lehte parandada.

Siis juba vastati ja vastus oli lühike teil puudub piisav hulk lehe sisu! Ei tea ise ma arvan midagi muud, kuna tollal oli mul see PC portaal, mida sai küll sisustatud, aga võta sa nüüd kinni võib-olla oli siis vähe (nende jaoks).
12-22-2005, 09:38 PM
Postitus: #4
no jah sellised on siis need neti.ee inimesed. Mina näiteks sain oma lehe ülese aga siis mul läks midagi per** et oli vähe kasutajaid ja siis tegin lehe tühjaks ja panin adre kinni ja siis kirjutasin et kustutage minu tühi adres oma otsingumootorist ja pole vastust saanud. Isegi präegu on vist minu adres sees ja kui vajutad sinna siis tuleb leht et
Tsitaat:Kontrolli, kas oled sisestanud otsitava aadressi õigesti.
No jah kui on sellised inimesed siis ei saa midagi teha.
12-22-2005, 09:44 PM
Postitus: #5
Tekib tunne, et need inimesed on seal neti.ee-s rohkem moe pärast ja keegi ei viitsi seal tööd teha!

Kust ma seda järeldan väga lihtne, kui minna neti kataloogis kohta nagu "Uued", siis seal peaksid olema need lehed mis on äsja lisatud kas siis viimase 7, 14 või 30 päeva jooksul, kuid kui viitsida veidi peale passida, siis vähemalt ükskord ma märkasin küll, et 2nädala jooksul ei oldud neti.ee OM-i lisatud ühtegi uut lehte.
12-22-2005, 09:52 PM
Postitus: #6
Huvitav teema.
Maku sa võitle nende Neti.ee meestega! Ma lisasin saiti sinna ca 30 korda kuni blokeeriti ära, aga kataloogi ikka ei lisatud. Kirjutasin neile igakord kui lisasin saidi aga igat kirja ignoreeriti ja vastust ei kuskilt. Lõpuks viskas kogu see jama üle ja ma helistasin sinna ning rääkisin oma probleemist ühe Neti.ee töötajaga üsna tõsiselt. Järgmine päev tuli e-mail, et teie sait on lisatud teie soovitud kategooriasse.

Minu arvamus Neti.ee teenindusest ehk webmasterist on null. Kunagi ei vastata miks saiti ei lisatud, et saaks parandada vea näiteks ning see probleem ei puuduta üksi mind vaid ka veel mõnda tuttavat.

Samas saan aru, et selliseid kirju tuleb neile päevas sadu aga ikkagi......
Palgaku siis rohkem webmastereid. 8)
12-22-2005, 09:52 PM
Postitus: #7
no jah sellised siis need inimesed. Ega minu leht ka ei ole kohe lisatud ma pidid kuu aega ootama kuni seda lisatakse.
12-22-2005, 09:54 PM
Postitus: #8
Nii ta on, ikka pead ise nendega jurama muidu ei saa midagi :lol: :lol:
12-22-2005, 09:59 PM
Postitus: #9
Sellest saan ma aru, et võitlema peab mõnikord, kuid samas tekib küsimus, et kas see juramine ka ära tasub. Aga nõustun roman7-ga, et tasub vist oma närve säästa ja helistada. Arvatavasti ise valingi selle tee.
12-22-2005, 10:05 PM
Postitus: #10
seda küll. Kui saada maili siis pead ootama kuni nad seda läbi lugevad ja sulle vastuse saadavad aga kui helistad siis saad kohe kõik ära räägitud :wink:
06-18-2006, 11:52 AM
Postitus: #11
nüüd peaks "case closed" olema, sest Phpnuke Eesti link on neti.ee kataloogis olemas.
Teema on suletud 

Vali alamfoorum:

Võta ühendustSinu VeebiabiTagasi ülesTagasi sisu juurdeLihtsustatud versioonRSS voog