|
e107 õigused
|
|
11-18-2005, 01:07 AM
Postitus: #1
|
|||
|
|||
|
e107 õigused
Tere, selline mure, et kui e107 adminni paneelist käivitan mingi laetud ja juba installitud plugini nt event calendar, siis tuleb järgnev veateade
You don't have permission to access /e107_plugins/calendar_menu/config.php on this server. ei mõista kuidas mul pole ligipääsuõigusi, proovisin mitmeti kõigepealt andsin vastavatele kaustadele ja nende alamfailidele õigused CHMOD 777(antud juhul said nee õigused e107_plugins, calendar_menu, config.php)- see ei aidanud. Adminni paneelis on adminni staatuseks märgitud main admin ei mõista, asjal ilmselt lihtne lahendus....äkki keegi oleks nii hea ja selgitaks õigusesüsteemi portaalisüsteemis e107 |
|||
|
11-18-2005, 01:16 PM
Postitus: #2
|
|||
|
|||
|
Re: e107 õigused
kahjuks endal puuduvad kogenused selle scriptiga
leidsin support foorumist midagi analoogset vt. äkki on abi.. http://e107.org/e107_plugins/forum/forum....php?42760 viga tundub olevat faili õigustes/ serveri php või apache uuendamises |
|||
|
11-18-2005, 06:03 PM
Postitus: #3
|
|||
|
|||
|
sain serverimaailmalt seletava kirja, et minu Juurkataloog (path) on vale, pandud on selleks e107, kuigi peab olema nii /www/number/teiedomeen.ee
ja seoses sellega on küsimus, et kuhu ma selle siis peaks kirjutama, vaatsin, et installi ajal seda ei küsita ??? |
|||
|
04-25-2006, 10:23 PM
Postitus: #4
|
|||
|
|||
|
võibolla oled vastuse leidnud aga juur kataloog on see ftp://ftp.mp3club.pri.ee/domains/mp3club...blic_html/ (public_html) sinna salvestatki selle sisu
|
|||
|
« Järgmine vanem | Järgmine uuem »
|