|
Coppermine+ImageMagick+GD...
|
|
10-14-2005, 12:57 PM
Postitus: #1
|
|||
|
|||
|
Coppermine+ImageMagick+GD...
Ei saa kuigi moodi mina seda tööle, et saaks pilte uploadida. Probleemid järgmised.
Olen näpinud nii ja naa seda coppermine ja muud kaasas käivat nodi selle süsteemiga. Uuesti kõike neid installinud ja puha aga tööle ei saa seda Copperminet. Sain tööle küll http://gallery.menalto.com/ selle lehel asuva süsteemi G1 , ja töötas kõik. Vähemalt nii palju kui mina katsetasin, sai pilte ülesse saata tegi neist valmis ka pisipildid muud nänn töötas sellel süsteemil. Katsetus asub aadressil http://iffixportaal.com/test/ Seega järeldan, et peaks töötama ka Coppermine mul süsteemis, aga midagi jääb mul siis kas konfis puudu või jääb kahe silma vahele kusagil või lihtsalt ei oska ma. ImageMagick'u 'konvertimise' abiprogrammi tee (näiteks /usr/bin/X11/) siia järgi panin ainult /usr/bin/ sest sealt kaustast leitsin convert.exe süsteemi mille oletasin ja omalollipeaga abifailidest lugesin pidavat olema seal vajalikuks. Minu mõistus on täiega otsas selle copperminega jamamisel. Nii palju kui ma olen mõistnud ja seda sättinud ei saa ma teda kuidagi tööle , et saaks pilte uploadida jne sellega toimetada. Oskab keegi kuidagi aidata? Ise asub süsteem siin http://iffixportaal.com/fotoalbum vajadusel võin ka paroolid anda neile mõleimate süsteemide omad, et abistaja saaks oma silmaga uurida milles jama. Sooviks oleks ikkagi saada tööle see Coppermine kuigi saaks asja lahendatud ju tegelt ka kuidagi selle Gallery süsteemiga, kuigi see süsteem mulle ei meeldi. Hetkel annab siis see coppermine järgmised vea teated kui üritada pilde lisada: Confis seisab nii Piltide suurusemuutmise meetod Image Magick ImageMagick'u 'konvertimise' abiprogrammi tee (näiteks /usr/bin/X11/) /usr/bin/ Adminitel ja liikmetel on ülesselaadimine lubatud File-URI meetodil Näitan ära asukoha kus fail ülesse laadida (oma arvutist) vajutan Jätka. Siis järgmine aken räägib nii Kood: Õnnestunud üleslaadimised 1 Fail/li edukalt üleslaetud. Vajuta 'JÄTKA' et lisada faile albumitesse. sealt edasi tuleb koht "Salveta faile" sisi kus peaks olema see pildi pisipilt ei ole midagi vaid seisab see puuduva pildi ikoon. Kausta on loodud ja olemas. Anna failile nime ja kirjelduse ja tähemärgi ja vajutan jätka siis vastus selline Kood: Eelnevat faili ei saa albumisse lisada. Kõik failid edukalt lisatud. Kui panna uploadi meetodiks see Single file upload only siis saab vastuseks Kood: Pilti 'albums/userpics/10001/crazyfrog~3.jpg' ei saa lisada albumisse Error executing ImageMagick - Return value: 1 sellised jamad siis...??? Oskab keegi abipakkuda või midagi kasuliku soovitada? Tahaks siisiki saada seda koperminet tööle. |
|||
|
10-15-2005, 02:39 PM
Postitus: #2
|
|||
|
|||
|
Re: Coppermine+ImageMagick+GD...
Kas tõesti pole keegi siis installinud serverisse seda Coppermine süsteemi?? :cry:
Või oskab keegi midagi samalaadset pakkuda, ja eesti keele toega süsteemi. Hetkel küll töötab see Gallery süsteem kuid sellel keele faili pole saada ja ise kah ei viitsi ümber tõlkida. Ja ikkagi meeldib kõige enam see coppermine süsteem. |
|||
|
« Järgmine vanem | Järgmine uuem »
|